mandag 28. juni 2010

Garasjeprosjektet


Vi vet ennå ikke hvor den nye garasjen får lov å plasseres, men den gamle må uansett ned. Setter derfor inn disse bildene som en liten intern oppdatering til en som er på tur. Egentlig burde dette jo være en stor overraskelse, men det er jo gøy å se på også.
- Mulig det er litt trekkfullt her, men døra kan i hvert fall lukkes igjen enda.
På loftet fant vi en gammal bue (uten pil) og et halvveis ødelagt staffeli. Burde jeg tatt vare på det?


Innrømmer gjerne at jeg liker riving. Det er få regler, det er omtrent umulig å gjøre feil, du kan slurve, trenger ikke å gjøre omigjen osv. I motsetning til snekker-super-svigerfar, han synes ikke noe om rivinga. Det er vel derfor han er snekker og jeg ikke.


Jeg brukte litt tid i går på å fjerne spiker fra materialer som skal bli forskaling. Og da fant jeg ut hvorfor snekkere ikke bruker sandaler...

2 kommentarer:

 1. Æi, æi..den tåa så ikke god ut!! Heretter blir det vernesko, sant? ;-) (HMS Julia må jo passe yrket sitt i permisjonen ;-))
  Men nok en gang; imponert over din energi! Jeg er mer prosjektleder ettersom Hans heller ikke greier å holde seg hjemme så lenge av gangen. Noen må holde trådene når det gjelder husbygging:-) Håper alt er bra med dere. Her er det mye pupping på kveldstid, men ellers er S en rolig gutt! Baby er kos ja, sove kan man gjøre når man blir gammel;-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg gjør veldig lite! Har en oversuper pappa som gjør mye mer enn jeg noen gang kunne ha spurt om, og ei mor som stiller opp hele kvelden. I tillegg kommer fine svigerforeldre og hjelper til, det er han som er fagperson, vi bare gjør som han sier. Så jeg gjør ikke stort, men det er fint å ha folk i arbeid ;)

  Jeg er så imponert over deg og tålmodigheta når Hans reiser så mye som han gjør. Jeg syns to er en bra håndfull, og du har tre + et husbyggingsprosjekt! Jeg tar av meg hatten!

  Ha en fin sommer videre, jeg tar på bedre sko neste gang!
  Klem Tove

  SvarSlett