tirsdag 28. april 2009

Loppisfunn og annen shopping

Forrige helg var jeg på et bra loppemarked i Lørenfallet. Veldig mye folk! Jeg kjøpte tre messinglysestaker, som jeg tenkte å teste ut sølvspraytrikset på.


Denne helga var det loppemarked i Blaker. Må si jeg syns de hadde mye søppel! De burde kanskje bli bedre til å sortere ut det de får inn. Men noen kjøp ble det da allikevel. Formkakeform, så jeg kan teste ut gammeldags formkake, en søt, liten mugge til rød saus eller vaniljesaus, skøyter til Vesla og tre fine gamle bokser. Boksene var på auksjon samme sted. Merkelig auksjon egentlig. Ingen klarte å holde munn, men skravla om alt annet enn det som ble auksjonert bort. Veldig få kom med bud, og det ble latterlig billig. Vel, vel, håper arrangørene fikk inn bra med penger for jobben, for det var jo til en god sak!På Kremmerhuset fant jeg denne mugga på halv pris. Liker alltid salg :) Og den passer perfekt inn i min stil.


Jeg har også endelig fått vært på Linneas Hage, jeg var på Jessheim. Vet jo at de har såååå mye fint! Frokostserviset fra Green Gate har jeg sett på lenge, og nå fikk jeg kjøpt to lattekopper som test. Kjempefornøyd! Men jeg har ikke bestemt meg enda for om jeg går for asjetter og flere kopper også. To kjøkkenhåndklær til pynt og som duk ble også med hjem. Sier meg mer enn godt fornøyd med butikken, men er det lov å si at jeg syns det var litt overprisa? Akkurat som de kan ta omtrent hva som helst bare fordi det er den stilen det er.. Men jeg har ikke full oversikt over alle slike butikker, så jeg skal ikke være for skråsikker. Det var bare inntrykket jeg satt igjen med. Men servicen var veldig god - det skal de ha for!


Ikeaturen i dag innbrakte bla. denne hvite puta til sofaen. En av de beste tingene med Ikea er jo prisen! 98,- for pute med innerpute, hvor får man ellers ting så billig?

3 kommentarer:

 1. Veldig fine latte kopper og duk/håndkle! Passer jo perfekt inn hos deg :) Gleder meg til å få servert latte eller te i dem neste gang jeg kommer på besøk ;-)

  Fin blogg du har Tjorven!
  Klem, Klem

  SvarSlett
 2. De boksene var jo kjempefine da Tove. De skjønner jeg at du ville ha :) Og koppene var fine, jeg har jo fått testa dem også, til te, og da virka de iallefall :))
  Fortsatt lykke til om noe skulle skje :)

  Klem Eva!

  SvarSlett
 3. Hei Tove, så fine latte kopper du har, jeg har nemlig de samme! Jeg er veldig fornøyd jeg også. De er så sommerlig og fine, passer perfekt til fine dager ute på terassen/hagen :) Jeg slenger meg med i rekken av lykke til ønskninger. Håper det lille nurket snart vil ut.
  Klem Lene

  SvarSlett