søndag 12. april 2009

Nytt prosjekt! Bestemor/oldemorruter

Siden forrige prosjekt brått ble avslutta, kunne jeg begynne på noe nytt. Har som mål å ikke begynne på noe nytt før jeg er ferdig med det jeg holder på med. Vrient..
Jeg har lenge sett på dette fine teppet hos Flower Power (bilde lånt derfra også).


Jeg handler fast i hennes butikk Veslestua, og kunne nå endelig kjøpe garn til et teppe. Om det blir et helt teppe vet jeg ikke ennå, men det er i hvert fall gøy å ha noe å drive med. Har funnet ut at det trengs omtrent 100 lapper til 1x1 meter teppe. Det er mange lapper... Foreløpig har jeg 16 lapper, og med tanke på at hver lapp også har 8 tråder som skal festes, så er det mye jobb! Men fint å drive med foran TV-en. Innser at jeg kanskje skulle ha heklet flere runder på hver av lappene for å få hver lapp større, men det er for seint nå.


Jeg har ikke heklet noe før, og jeg må innrømme at jeg syns oppskriftene var vriene å finne ut av. Måtte spørre håndarbeidsgurumor om hjelp, fikk låne en bok og vips! Så var det veldig enkelt.

4 kommentarer:

 1. Hei Tove!

  Så koselig at du la igjen hilsen hos meg så jeg kunne finne deg på bloggen din! Bare hyggelig at du bruker bildet mitt vettu`.....stas at du likte teppet mitt.For tiden ligger det bortgjemt inne i et skap, men det skal snart få pryde sofaen igjen:)
  Snillt av deg at du reklamerer for Veslestua også....det liker vi godt vettu`;)
  Ser at du har strikket Dahle jakken som jeg har så lyst på....den med puffermer. Har lenge hatt lyst til å strikke den, men greier ikke å bestemme meg for hvilken farge jeg vil ha, hehe. Har tatt med meg flere farger i Lerke garnet med hjem i påsken for å begynne......har ikke helt bestemt meg ennå, men tror det blir en muldvarpsbrun farge på meg:))Nå fikk jeg inspirasjon hos deg til endelig å komme igang på jakkeprosjektet....så takk for det:))

  Hyggelig å "hilse" på deg......er det greit om jeg linker??

  Ha en flott dag i dag, selv om været ikke er helt topp:)))))

  SvarSlett
 2. Hei Tove! Så moro at du også blogger da. :) Masse bra linker til bra interiør-stoff her, jeg så litt rundt her i går og ble veldig inspirert så i dag er gardinstengene blitt spraya hvite :) Mangler bare ett strøk som jeg må ta i morra når jeg får kjøpt mer lakk. Nå mangler jeg bare nye lamper så blir stua klar for vår og sommer :) Fortsatt god dag Tove! Klem Eva!

  SvarSlett
 3. Hei! Så morsomt at du fant fram hit :) Visste ikke helt om jeg var klar for å vise fram bloggen, om den hadde nok innhold.. Om du skjønner :) Men det er et veldig bra sted å holde oversikt over gode blogger! Enig med deg om at det er mye bra interiør en kan ønske seg.. Gleder meg til å se gardinstengene dine:) Gangen min kommer snart ut, må bare få opp hyllene først, tror det blir i morra. God kveld videre!

  SvarSlett
 4. Slikt teppe hekler jeg også:-) ligner veldig på teppet med de blå fargene. Jeg ble litt lei de rutene etter hvert så nå har jeg montert de sammen og hekler bred kant rundt hele teppet til slutt for å få det større...

  SvarSlett