tirsdag 14. april 2009

Konsollbord og speil i gangen

I påsken fikk vi malt både vindfang og konsollbord+speil i gangen. Vindfanget er nesten klart.. Men konsollbordet og speilet har nå kommet på plass. Malt med helblank oljemaling, det syns jeg alltid blir finest på møbler. Det ser veldig babyblått ut her, men det er gråblått. Og da kan man jo gjette hvordan gangen blir?! :)


Speilet og bordet hadde forskjellige farger i utgangspunktet, og ingen av de var like som veggen. Jeg syns det er fint å få inn noen farger i gangen også, derfor valgte vi å ha farge på disse. Brune kurver kommer under her etter hvert, men de skaper jo rot på bildene! Så får vi håpe at vi klarer å holde det noenlunde ryddig her også!


5 kommentarer:

 1. Det ble knallfint Tove! Så delikat og ryddig! Du er så flink til å oppdatere, koselig å besøke deg :-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 2. Hei du! Blogger også:) Det sa du ikke noe om... Konsollbordet ble kjempefint og her skal jeg jammen prøve meg på noen kakeoppskriftre også.

  SvarSlett
 3. Det ble veldig fint Tove :) Så veldig ryddig og fint ut på bilde da. Og nå når du "bare" skal være hjemme framover blir det vel alltid så ryddig hos dere :) Kommer på besøk en dag jeg!

  SvarSlett
 4. Fordelen med bilder er jo at man kan rydde bort alt rotet først, og gjemme det bak kameraet! Så ryddig som dette kommer det nok aldri til å være, må jo være litt praktisk også :) Morsomt at du har vært her også, Ranveig! Jeg vil gjerne ha besøk!

  SvarSlett
 5. Det ble knallfint med blått!!! Så smakfult og lekkert.....det blir nok helt supert med brune kurver til også:)

  SvarSlett