Carrot ginger walnut carrot cake
3 egg (oppskrifta sier økologiske. Jeg sier; bruk det du har!)
3 dl sukker
3 dl mjøl
1 ts vaniljesukker
3 ts bakepulver
1 klype salt
1,5 ts kanel
2 ts ingefær
1 ts kardemumme
1,5 dl olje (oppskrifta sier solsikkeolje, jeg brukte vanlig soyaolje)
4,5 dl revne gulrøtter
100 gr valnøtter, grovt hakkede
Stekes i ovn, 175 grader. Ca 40 minutter. Vanilg kakeform.
Egg og sukker piskes til stiv eggedosis.
Rør ned de tørre ingrediensene.
Ha i gulrøtter, olje og nøtter og bland godt, men ikke for kraftig.
Krem:
60 gr mjukt smør
5 dl melis
1 ts vaniljesukker
Skall av 1 lime (jeg tok med saften av en halv også!)
100 gr Philadelphia ost
Røres sammen og has over. Pyntes med valnøtter.
Kaken kan også lages i muffinsformer. Det blir 12 store muffins!
Nam, nam..Jeg tar gjerne resten av denne :-)
SvarSlettDu lager utrolig lekre kaker. Håper alt er bra med dere, gleder meg veldig til å se dere om ikke så lenge.
Gi en ekstra klem til dine prinsesser!
Mmmm... Du er flink til å bake kaker Tjorven min! også liker jeg veldig godt det kakefatet ;-) Klem
SvarSlett