tirsdag 23. juni 2009

Blogghandling og trøstepremie

Da jeg oppdaget bloggeverden for en tid tilbake, var Borghildpia en av de første bloggene jeg leste. Godt skrevet, fine innlegg og utrolig mange flotte ting som blir laget. Så min første shopping i bloggeverden ble gjort her :) Jeg har kjøpt to slike heklede punger, den ene er gitt videre i bursdagsgave - og ble naturlig nok mottatt med jubel!
Den rosa posen er en bleiepose, veldig praktis når en bare skal ha med seg et par bleier og våtservietter. Jeg har to slike, en ligger fast i bilen.


Tusen takk for flott håndarbeid!

For en drøy ukes tid siden kastet jeg meg på en rask konkurranse hos Karna. Det var rett å slett om å gjøre å få kjøpt Tildas Landsted av henne. Jeg var for treg, nr 5 som svarte, men ble belønnet med en trøstepremie! Så denne overraskelsesgaven kom i posten i forrige uke. Kjempefine broderte servietter med mine initialer (før jeg gifta meg), dørskilt og et miniskilt. Og jeg vant jo ikke konkurransen en gang! Snakk om flaks!


Takk, takk!!

2 kommentarer:

  1. Å, så fine ting du har kjøpt. Enig med du at det var mye inspirasjon å hente i den bloggen. Her er det bare sløving ikveld, man kan ikke gjøre annet i varmen. Regner med gutan vårres har det flott ikveld ;-) Det skal bli godt når Hans kommer hjem, men jammen flyr ikke dagene likevel. I morgen er det bading for oss tre jentene, herlig med deltid stilling :-)
    Kos deg!

    SvarSlett
  2. Jeg har fortsatt Borghildpia-pungen min i vesken. Blir litt glad hver gang jeg ser den :)

    SvarSlett