onsdag 10. juni 2009

På ønskelista fra Turiform

Soverommet vårt kommer aldri til å bli strøkent. Til det er jeg for lite husmor, og Pus for lite husfar. Vi har rett og slett nok med å holde resten av huset sånn noenlunde ryddig og litt reint. Men jeg syns det er bedre å legge seg i ei oppredd seng enn i ei rotete ei, og jeg føler at jeg sover enda bedre nydusja i ei seng med reint sengetøy. Og godt sengetøy er jo enda bedre! For tida er favoritten hvit krepp fra Høie.


I en reklame fra Home & Cottage fant jeg dette fine sengetøyet fra Turiform, Lyngør. Det reiser rett inn på ønskelista! Jeg har ikke samvittighet til å kjøpe meg sengetøy til 500,- pr sett så det får bli med ønsket foreløpig. Til det har jeg for mye sengetøy liggende. Men det er lov å ønske seg!

2 kommentarer:

  1. Helt enig, det er kjempedeilig å legge seg nydusjet i rent sengetøy, og krepp er en av mine favoritter også:-)
    Turiform har masse fint, de selger det på Bohus også (vi har dessverre ikke en Home & Cottage i nærheten:-(, men man kan kanskje følge med om noe kommer på salg?
    Ha en fin ukeslutt! Klem B:-)

    SvarSlett
  2. Hei Tovemor! Her driver du legger ut det ene med det andre om deg selv og livet ditt, og jeg er nødt til å finne det ut helt selv??? Du må jo si i fra om at du har fått deg blogg, da! Er jo kjempegøy for oss rundt å følge med på :-) Ser i hvert fall veldig bra ut med masse fint småstoff - selv om jeg kommer helt til kort når det gjelder søm, hekling og strikk. kanskje jeg en dag får tid til å gjøre noe av det samme - men klart - da blir det om litt andre temaer ;-) Stor klem fra Linnemor

    SvarSlett