torsdag 15. oktober 2009

Bryllupsdag og et tungt slankeprosjekt

3 års bryllupsdag ble behørig feiret i går. Vebjørn inviterte til Oslotur! Var på kino og så på Engelen med Maria Bonnevie. Ikke den mest romantiske filmen å velge på en bryllupsdag, men veldig fin. Om mye morskjærlighet og kjærlighet til mor, å vokse opp i dårlige hjem, dårlige valg og fantastisk gode valg. Det står respekt av sånt. Og jeg fikk lyst til å kose enda litt til på de fine jentene mine - aldri skal noe få hende med dem. Jeg er jo mest fornøyd med filmer som har happy ending, og skal ikke røpe hvordan denne ender. Men et godt filmvalg er det så absolutt!Så gikk turen videre til Borggården Biffrestaurant. Utrolig møre og saftige biffer, og bra tilbehør. Jeg hadde ikke sjans i havet til å bestille dessert etterpå. Og etter at Vebjørn tok sitt slankeprosjekt ut i offentligheten, så ble det ikke noe dessert på han heller.


Slankeprosjektet kan forøvrig leses mer om her og her. Og sees på Sportsrevyen på søndag!
Nå har han ikke noe valg, må gå inn for det. Så her er det slutt på dessert, kaker og potetgull. Ikke mer sjokolade og milkshake. Nå er det striskjorte og havrelefse! Hehehe ...

3 kommentarer:

 1. hei og gratulerer med gårsdagen! 3 år siden vinklubben hadde Carola-show, he he.
  Den filmen har jeg også lyst til å se, men kjenner jeg meg rett blir det vel å se den på dvd til slutt.
  så moro med prosjekter, nå skal jeg jammen se på sportsrevyen også :) Ha en fin dag, vi prates snart!

  SvarSlett
 2. Jo, takk :) Første gangen vi har vært sammen på bryllupsdagen faktisk! Og veldig lenge siden forrige kino, og antakelig minst like lenge til neste gang. Men dvd fungerer fint det også :) God fredag og helg, vi snakkes snart!

  SvarSlett
 3. Dentte innlegget likte jeg godt! Spennende prosjekt og morsomt at du blir referert på siden til Skytterforbundet :-) Og ikke minst - gratulerer med 3-års bryllupsdag! Tenk at du skålet mot øst og vest og egentlig ikke drakk en dråpe, mens jeg derimot skyldte ned helt uvitende til hva som også befant seg i magen min... Alle sier Engelen er en sterk film, så nå er jeg overbevist og skal se den - en dag har tid.

  SvarSlett