fredag 30. oktober 2009

Norsk vs dansk

Forbrytelsen II startet for noen uker siden på NRK. Den første var fantastisk bra, men pga sent (for meg) sendetidspunkt kastet jeg meg ikke på fra starten av. Men nå er jeg med. Og jeg klarer ikke å holde meg unna. Fantastisk godt laget, godt spilt og nervøst spennende. Sarah Lund er seg selv lik, med strikkegenser og alvorlig ansikt. Jeg satt i går igjen ytterst på stolkanten. Og siden det egentlig er etter min sengetid, må jeg se 5 minutter på Den norske humor før jeg tør å krype under dyna.

foto dr.dk

Der trenger jeg bare et par sider i en av disse bøkene, så sover jeg som vanlig med lyset på. Lettlest, norsk krim. Langt fra den bra høyden på krim som finnes der ute. Er på bok 6 av 12 nå, og henger fortsatt med. Men det har ennå ikke vært veldig spennende. Morderen har jeg ikke funnet, men det kommer stadig nye mennesker inn i bildet. Og for at det skal holde i 6 bøker til, så er det jo litt tidlig og komme med han/hun også.


Panserhjerte derimot, den gleder jeg meg til! Har ikke kjøpt boka, men håper at julenissen vet å at jeg digger Harry Hole, og kommer med den under julebuska.Men foreløpig må jeg si; Norge - gå og legg deg, heia Danmark!

3 kommentarer:

 1. Hei Tjorven:)
  Jeg har ikke sett denne serien enda, men kanskje jeg skal se den til uka. Liker hun danske skuespilleren, hun minner meg om "Nikolaj og Julie" serien. Husker du den? Jeg synes den var så fin :)

  Fredagsklem fra Malin

  SvarSlett
 2. Ja, den var utrolig fin!! Skulle så gjerne ønske den kom i reprise snart... Har sett etter den på dvd, men aldri på tilbud. Bra musikk og stemning der!

  God fredag til deg og :) Klem T

  SvarSlett
 3. Husker jeg kjøpte singelen med kjenningsmelodien (den fine sangen)... Den må jeg prøve å finne igjen, evt laste ned :-)

  Sofahilsen fra meg :)

  SvarSlett