mandag 30. november 2009

Advent

Veldig koselig med 1. søndag i advent i går. Litt kaldere ute, så i hvert fall rim på bakken. Vi gikk i fakkeltog på Skansen, drakk gløgg og spiste julemiddag. Og bestemor hadde selvsagt ordna med pakker siden vi spiste julemiddag! Bra bestemor :) Riskremen ble også testa, og til Vebjørns store forundring smakte Piano bringebærsaus veldig godt (men godt er ikke godt nok på rød saus, det skal smake vidunderlig!). Jeg må nok teste en hjemmelagd til selveste julekveldskvelden, i følge han er det bare det som er skikkelig bra.

Adventslys i Norgesglass, inspirert av Hulda. Tall fra Kremmerhuset og lys fra Europris. En julestjerne har også kommet opp, og så kanskje det kommer fram mer i dag.2 kommentarer:

  1. Så koselig med advent, og så fin adventstake! Jeg likte også veldig godt kalenderen din. Her i huset er det en kjøpt. Begynte med en heimlaga da Elise var noen mnd og ennå ikke ferdig...Spørs om den blir til barnebarna, thi hi. Så ikveld er det innpakkning som står på programmet. Kjører noen enkle løsninger også som bill til div julearr, bakedag osv. 48 pakker er ganske mange :-)

    Gleder meg til å følge deg i desember. Jeg håper også på mer bloggetid, kanskje kanskje ;-)
    Ha en flott mandag og start på ei ny uke!

    SvarSlett
  2. Ja 48 pakker er mye! Dyrt blir det også. Men tipper det blir enklere om et par år, det er utrolig hvor mye glitter og stas som fåes til en billig penge til jenter! Vanskeligere med gutter. Men stas med pakker, og det var stor jubel for strømpebukser her i dag. Hehehe...

    SvarSlett