torsdag 3. desember 2009

Nye hus og en ferdig elefant

Da nyhetsbrevet fra Boligfryd kom om at de endelig hadde zinkhus inne igjen, var jeg rask til å bestille. Kanskje først? Spiller uansett ingen trille. For jeg har bestilt og fått to stykker! De er superfine med lys inne i. Vurderer å lage en liten by sammen med pepperkakehus. Men vi får se om ambisjonene nok en gang overgår tida og ferdighetene. Tine har i hvert fall oppskrift på flere fine pepperkakehus, stabbur, utedo og reinsdyr med slede. Jeg vil gjerne prøve alle... Vi får se :)

Jeg har heklet ferdig en elefant, mønster fra Stoff og Stil. Litt knotete start på halen, men det gikk veldig, veldig greit etter hvert. Syns den ble ganske søt, og den er fylt med det mjukeste, deiligste fiberfyllet fra Veslestua. Lurer på om han skal få rød sløyfe på? Sjøl om Synnøve går og tauer på han hele tiden, så skal han gis bort til lille Nora på tirsdag.

Til elefanten har jeg brukt ullgarn fra Europris. Stoff og Stil viste den i samme fargekombinasjon som jeg har brukt og jeg syns det var litt kult. Men de fire fargene har ikke samme tykkelse, og det er jo litt dumt, men det fungerer helt fint. Neste gang blir det kanskje i mjukt og bløtt garn fra Pickles, kanskje muldvarpfarge med rosa ører?!


5 kommentarer:

 1. Det var en utrolig søt elefant!! Skjønner godt at storprinsessa vil leie på den :-)
  Slike Zinkhus er på min ønskeliste også, kanskje jeg kan kjøpe julegave til meg selv i år?

  SvarSlett
 2. Så fine hus og ikke minst elefant! Du er så flink, jeg er imponert!

  SvarSlett
 3. Takk, takk :) Men den er jo hjemmelaget og det syns. Kaller det sjarm! Veldig enkelt når jeg bare kom i gang!

  SvarSlett
 4. Herregud, Tove den er jo superfin. Du er såååå flink! :)

  SvarSlett
 5. Hei Tjorven! De huslyktene er bare såå fine!! Jeg har sjekket Boligfryd selv, men da var det utsolgt... Bra du fikk tak i:)

  Sees i morgen! Fredagsklem fra meg:)

  SvarSlett