tirsdag 6. april 2010

Det største prosjektet

Disse må brukes flittig i månedene framover ...
For at jeg skal klare 1 mil her ...Men da burde det jo hjelpe på dette prosjektet også ...

Og når jeg har fullført skal jeg bruke dette skjørtet på banketten! Kjøpt i London for flere år siden, og alltid vært for trangt. Men jeg har lyst til å ha muligheten til å bruke det!
Bloggen skal ikke bli noen slanke- og treningsblogg. Men en kjent motivator sier at man skal ha "Big hairy goals", og for å nå dem må man si det høyt. Så da sier jeg det vel høyt nå da, og skal ikke nevne det for mye her inne før jeg ser om jeg klarer det eller ikke. Mulig bloggen blir lagt ned på veien også, for jeg er ingen god blogger, særlig ikke nå om dagen.

5 kommentarer:

 1. Så flink du er!! Skjørtet var råstilig, så det må jo være en god motivasjon ja! Kjenner man blir litt mer motivert til å være ut også nå, som våren er her og man slipper sørpe og mørke ettermiddager :-)
  Jeg syns du er en god blogger jeg, alltid moro innom å lese. Om man ikke er så aktiv i perioder spiller ingen rolle syns jeg.
  Ha en flott tirsdag!!

  SvarSlett
 2. Så fin bloggen har blitt! :) Pynta seg! Lykke til med joggingen. Jeg blir nesten litt inspirert. Kanskje jeg skal slutte å være støttemedlem av sats? Sees på mandag!

  SvarSlett
 3. Hei Julia! Jeg er langt fra flink, men drømmer om å bli litt flinkere :) Hvordan går det med deg og maven? Ikke lenge igjen nå! Har gutten fått noe navn ennå? Blir fint å få møte han til sommer`n!

  Linn: Bloggen har pynta seg, men måtte bli litt mindre rosa i stad ;) Bli gjerne med på joggen - tenk så gøy vi skal få det på banketten! Skravles mer mandag.

  SvarSlett
 4. Lurt å sette seg noen mål ja. Men jaggu er det vanskelig å nå disse målene :) Det som er fint er at når man bare har kommet seg ut av døra, så er det så deilig. Og når man har kommet seg ut av døra 2-3 ganger så er det så mye lettere å komme seg ut 4. gangen. Stå på! Bruk våren til inspirasjon og motivator ;)

  Og fortsett med bloggingen...spennende og inspirerende å følge prosjektene dine!!! Trenger jo ikke å legge inn så ofte :)

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 5. Hei Tove! Du må ikke finne på å legge ned bloggen! Er så koselig å kikke innom her når det er lenge siden vi har sett dere!! ..og artig med håndarbeidsinspirasjon.. Du er flink:) Klem fra Kjersti

  SvarSlett