onsdag 21. april 2010

Til Elise


Fine Elise ble 1 år i desember, og jeg hadde ambisjoner om et sengeteppe. Kanskje ikke det Elise ønsker seg mest av alt, men jeg har oppdaget hvor viktig det er for mamma´n hennes med oppredde senger.


Teppet skulle bli ferdig i god tid til jul, men av en eller annen grunn ble tida mi borte, sylysta forsvant som dugg for sola og andre ting frista mer.


Men så fikk jeg henta meg inn, klippa stoffet og tegnet en stor E. Tråklet den på med symaskin og sydd rundt for hånd.


Teppet ble sydd sammen rett mot rett, og fyllvatt er lagt inn i. Så sydde jeg to sømmer rundt som kant. Fant ut at det var fint med en kant rundt også, så har heklet en enkel "blonde" som er sydd på for hånd.


Teppet er, som alltid når det gjelder meg, litt skeivt og skakt. Skulle ønske jeg klarte det bedre, men jeg har ikke plass nok, tålmodighet nok, kunnskap nok, til å få det bedre. Greit nok at øvelse gjør mester, men jeg øver helst på reelle prosjekter.


Stoffene til både teppet og bokstaven er Tilda fra Panduro, jeg syns de er utrolig søte. Heklekanten er i garn fra Stoff og Stil, tror jeg. Fant det i kjelleren.

Lager gjerne flere om noen ønsker, men er ikke veldig god på tidsfrister om dagen.

2 kommentarer:

  1. Det er absolutt helt nydelig Tove. Både jeg og Elise er strålende fornøyde :) Tusen tusen takk. Klem fra Karianne

    SvarSlett
  2. Så koselig, Karianne! Bra dere er fornøyde, men det er som vanlig helt valgfritt å bruke det eller legge det i skapet :) God helg til dere alle, og god bedring til de to små.
    Klem Tove

    SvarSlett