søndag 30. mai 2010

Lekestua


Supersnekkerbestefar har laget ny trapp ned i haven. Passer perfekt inn og er veldig god å gå inn, særlig for de som betyr mest for han! Og det var jo hele poenget. Skråningen forøvrig gror visst mest igjen av ugras om dagen, men det kan jo være noe bedre innimellom som ikke har kommet tilsyne ennå.


Døra er i fargen "Blå iris". Fornøyd med den!
Vi endte opp med lys farge på huset "Frostrøyk" blanda tre ganger, staffasje er i "Letthet". Veldig fornøyd med de også. Eget trinn er tilpasset Sigrid, kan jo ikke være for høyt for minstemor. Den ligger veldig fint i skråningen.


Trappa har fått min første Pelargonia. En blomst jeg tidligere bare har sett hos min bestemor.4 kommentarer:

 1. Så utrolig flott den ble!! Regner med her blir det mye kos! Det er godt å ha god hjelp :-) Her er det ikke så mye hagesyssel, jeg skal vente med det til neste årettersom det kun er en jordhaug rundt huset nå ;-) Men nye hagemøbler kjøpte mamma for meg igår. Bytur alene med tre barn har jeg ikke prøvd meg på ennå ;-)
  Håper alt er bra!
  Klem fra ho som koser seg hjemme!

  SvarSlett
 2. Ååååå, så fint det ble Tove!!! Kjempe fint med blå dør :-) Veldig fint! og trappa er også super. jeg skulle egentlig hatt en sånn trapp selv... men

  Klem fra ei som ønske at bloggen skal still going strong ;D Ses på lørdag, vennen!

  SvarSlett
 3. Den ble veldig fin Tove. Super trapp også. Nå er det bare å begynne samle bokser og kartonger til lek i stua :)

  SvarSlett
 4. Så bra at dere liker lekestua :) Håper det blir masse leking der framover, Synnøve har allerede starta serveringa og jeg samler opp bokser og kartonger.

  Liv; bloggen får leve litt til ;) God dag videre i sommerdagen!

  SvarSlett