onsdag 5. mai 2010

Dillemma
Brunsvart veslebygning med Frostrøyk staffasje?


Eller Frostrøykfarga veslebygning med Letthet staffasje?

Valget ender (i hvert fall i dag) på egenjustert Frostrøykfarge (en tanke mørkere) med Letthet i staffasjen. Og for de som måtte lure; det er ikke jeg som er vinglete her!

Andre dillemmaer som oppstår en onsdags kveld: Husvask eller TV-slave? TV-slave!

3 kommentarer:

 1. Blir kjempefint!!
  Jentene her har ei lekestue hos mine foreldre, Linnea syns det er kjempestats ihvertfall. Hun er også en mer "dukkejente" så det er mye rollespill i hennes lille hus ;-)
  Ja, det er herlig med permisjon, godt å bare nyte dagene til det man har lyst til. Også har jeg litt tid til organiseringg av husbygging;-) Det er mange ting å ta stilling til, men fargen utvendig har vi klar da ;-)
  Det er bare lillebror ennå ja, vanskelig med guttenavn syns jeg, alle fine og uvanlige er brukt opp. Tar gjerne imot tips!
  Ha en flott dag! (jeg skal nyte noen timer i frisørstolen :-))

  SvarSlett
 2. Tjena Tjorven!! Takk for kommentar på bloggen min :) Alltid koselig når du skriver en liten hilsen til meg :) Alt er bra! Deilig med 3 dagers arbeidsuke og frii!! Skal ut med jobben onsdag, lønningspils. Gleder meg til det. Også skal vi til Eva & Vidar på 17. mai så da sees vi vel der!? Håper du har det fint! Skravles plutselig :D

  STOR klem

  SvarSlett
 3. Hva skjer med løpingen? Skal ikke den legges inn som liten post på bloggen? Jeg vil følge med på hvordan det går!

  cecilie b-k

  SvarSlett