onsdag 25. mars 2009

Bor det en svenske i meg?

Forrige uke var det siste episode av Bygglov på TV4. Men glad som jeg er i TV4, så måtte jeg følge med på Äntligen Hemma i går, samme tid. Martin Timell er en bra, entusiastisk programleder. Gjengen har overtatt ett hus fra 20-tallet som de tydeligvis begynte på i forrige sesong. Denne sesongen skal det ferdigstilles, med uteplass, lage ferdig kjøkken, stue, vaskerom, vinkjeller, ungdomsrom og barnerom. Spennende! Og de viser mye bra tips underveis, så man kan faktisk lære noe også! (bilde fra hemmakanalen.se)


Men parallellt med det store oppussinsprosjektet, tok stylist Lula for seg et eget prosjekt. Å gjøre om en hvit, liten 1-roms leilighet til en fargerik, fin og hjemmekoselig studentbolig.


Jeg klarer jo ikke rom som er helt hvite, og for meg "sterile", syns det er langt fra koselig. Syns det blir mye triveligere med farger! Tror ikke jeg hadde klart å ta inn så mange farger som hun har gjort her, men se så utrolig fint det ble da!! Skjønner at jeg må følge mer med på det programmet, og også lese bloggen til Lulu.

Må samtidig nevne at Kathrine Sørland på mandag tok for seg et vaskerom i Blaker. Skula innom programmet bare fordi det var der. Men jeg får helt noia av den dama! Hvordan kan du leke handy dame, når du ikke får av deg de fancy skinnhanskene dine en gang? Og alltid går med kåpe inne? Ikke en gang på slutten, da de lagde engelsk fest med muffins og smoothie, hadde hun klart å få de av seg. Håpløst!!

På fredag dumpa jeg forresten innom Norsk Quilteforum på Olavsgaard. Og siden jeg visste at det kunne være mye bra stoff der, måtte jeg bare se i butikken. Må si det var overvekt av damer der.. Forresten bare en mann, og han solgte symaskiner! Men jeg fikk handla og er veldig fornøyd! Skal ta bilder og legge ut.

1 kommentar:

  1. Så hyggelig å lese i bloggen din! Moro for meg å se huset deres etterhvert som det kommer bilder fra oppussing :-)
    Det bor en svenske i meg også, jeg er ihvertfall veldig glad i Sverige etter å ha studert der, så da alltid på Äntligen Hemma..Ååå som jeg skulle hatt tv4. Koser meg iblandt med det svensk interiørbladet Lantliv, mye fint der også :-)
    Ha en fin kveld!

    SvarSlett