mandag 30. mars 2009

Hurra! Stuegardiner!

På fredag fortalte de på Kremmerhuset at mandag skulle de få inn superfine lilla gardiner. Jeg ringte i dag, og de var kommet. Glad og fornøyd dro jeg avsted, og fine var de også! Akkurat som jenta hadde sagt. De er ganske lyslilla, men går godt til plommelilla også. Og det er det jeg liker! Så fem stk nye gardinhøyder til stua ble med hjem, sammen med to ulike putetrekk i samme toner. For en gangs skyld kjøpte jeg ikke to av samme sak. Dårlig vane det der hos meg..
Innerst inne ønsker jeg meg hvite gardiner med grønne stilker og enkle lilla blomster på. Men de finnes bare i mitt hode - og tekstildesignprosjekt skal jeg IKKE begi meg ut på!

Gardinene skal ikke henges opp før stua har fått påskeshining, forhåpentligvis om en uke fra i dag. Da kommer det bilder også.

Men jeg klarte ikke å dy meg med bare stuegardiner. Hadde også sett på noen fine blåturkise liftgardiner på samme sted, med litt brunt mønster i. Tenkte på de til kjellerstua, siden vi vil ha noe med farge på, og som kan heises ned uten at man ser igjennom dem. En gardin fikk være med hjem som test, og er nå hengt opp i kjellergangen. Perfekt!


Har også tatt bilder av kjellerstua for å vise hvordan det kan bli.Må samtidig nevne Tangerudbakken Borettslag (TVN) igjen. Har jeg gjort det før? For en fantastisk gjeng med naturlige folk! Her er det 100% ekte uansett, de er seg sjøl på alle måter. Ingen fake reality eller overivrige programledere kan overgå den gjengen der. Jeg får tårer i øya og lyst til å gråte en skvett samtidig, for jeg syns de er så fine! Ja, ja, litt hormonell også..
Og tenk så mange som velger å ikke føde et barn fordi det kanskje er litt annerledes enn den A4-normen vi streber etter? Så mye lykke et barn kan gi uansett.. Dette er et spark til de som vil gjennomføre tidlige ultralyder for å finne ut om det er noe "feil" med fosteret, for så å evt. kunne fjerne det. Ja, jeg skjønner det om det er en alvorlig sykdom som gjør at barnet ikke kan leve opp og ha livskvalitet. Men et barn med f.eks. Downs kan ha like mye, eller mye, mye mer livskvalitet enn vi kan se for oss. Tror jeg! De nyter dagen som den er, tar ting som det kommer og er glade for å ha hverandre. Klart det er utfordringer for dem som alle andre, men det er vi rusta godt nok til å håndtere.

Oj, den var dyp gitt...

1 kommentar: