tirsdag 7. april 2009

Påskefornyelse av stua

I går fikk vi vært på Ikeahandlerunde. Fint at det er åpent lenge, da slipper en å bruke opp det fine været på å være inne der. Merker at min forhandlingsvilje, og vilje til å finne ut av ting, blir mindre og mindre jo trøttere jeg blir. "Vi driter i det" kommer oftere når klokka nærmer seg 23 ...

Men vi fikk da med oss mye av det vi skulle ha! Pus fikk de lenestolene han ønska seg til stua - kan legges bakover! Ikke mitt førstevalg, jeg ville ha Ektorp Jennylund med løse, vaskbare trekk (og muligheten til å handle nye trekk fra Bemz), men lot han få den. Vet ikke helt hvordan vi skal få matchet mørkeblått og lilla, men syns det foreløpig har gått greit. De lenestolene vi kjøpte fantes selvfølgelig bare i blått og beige, og siden jeg boikotter beige måtte det bli blått.

Gulvteppe i lilla fant vi også, og det var mye finere i virkeligheten enn bildet på nett! Muligens litt dumt å kjøpe nytt teppe nå, vi kommer til å ha søling på tepper og gulv i noen år til framover, men var enige om at vi gjerne ville ha et teppe vi var fornøyde med også. Og Ikea har jo alltids flere tepper..

Så i dag ble de grå midlertidige gardinene tatt ned og stua fikk seg en real påskevask. Droppa vinduene, ikke såååå lenge siden vi flytta inn. Fikk særdeles god hjelp av veslehusmora, særlig skurebøtta var en bra lekeplass. Kanskje hun blir gladere i å vaske enn meg?

Snudde om på sofaen og satt opp lenestolene også. Så var jeg og henta "nytt" TV-bord, kjøpt av Liv som ikke hadde bruk for det lenger. Passer perfekt! Her huska jeg på førbilde også.

Og Pus fikk hengt opp en del bilder. En bra påskedag!

Denne delen av stua blir brukt til pågående prosjekter. Kan jo ikke få alt ferdig på en gang heller!

4 kommentarer:

 1. Ååå, så fint dere har det Tove!!
  Nydelig lilla teppe! Også kan du alltids gjøre som meg om det blir for mye søl; Etter ca ett år med hvitt teppe som loa klaget jeg til Ikea og fikk alle penga tilbake ;-) Så da var det bare å kjøpe ett nytt;-) Greit om man blir lei..thi hi!
  her i stua er det litt mer bomba.. Holder på å pakke til 10 dager hjemme hos mor. Blir herlig!
  Ha ei fin påske!
  Ekstra klem til lille prinsessa!

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Ser veldig koselig ut. Bra innkjøp! :)

  SvarSlett
 3. Så fin blogg du har, Tjorven min! Også har du ikke sagt noenting din luring ;-) Det ble veldig fint med nytt teppe, ommøblering og "ny" TV-benk :-) Håper dere blir fornøyd med den. Likte bilde bildet av puffen med bildene over... Fint!

  Jeg må si jeg blir imponert over hvor mye du skriver på bloggen din. Flink er du!

  STOR klem fra Malin :-)

  SvarSlett
 4. Hei Tove
  Du har også blogg!!! Også har du ikke sagt noe? Det som var samtaletema på vinklubben for litt siden :)Lykke til med oppussing av gang i påsken. Jeg følger spent med, klem Lene

  SvarSlett