mandag 14. september 2009

Ny gardin

Vinduet på do har vært brukt mer til lager enn til pynt. En avblomstret orkide har bodd der i håp om ny blomstring, og poser til Vipp har også hatt sin plass her. Men særlig koselig og pent har det ikke vært.

Jeg kjøpte enkelt linstoff på Ikea, fikk mamma til å sy (både for enkelhetens og nøyaktighetens skyld), kjøpte spiralfjæroppheng til 15,- pr meter, og dermed ble det hele mye koseligere! Smal vinduskarm her, så vanskelig med blomster. Fant søte blomsterpotter på ikea, men det eneste som passer oppi er kaktuser. Ja, ja, det er da grønt!
Prøvde meg på en hekleblomst og har sydd den fast på gardina også. Enkelt og greit!Rommet er forresten bittelite, og ikke spesielt fint. De forrige eierne her pussa opp do og bad, noe som virkelig trengtes. Men de valgte lysrosa "flisvinyl" som skal se ut som fliser på veggene, og tilsvarende "steingulv", uten varme. Det fungerer og vi har ikke mulighet til å gjøre noe med det nå. Men du verden hvor lyst vi har! Badet er gjort i samme stil. Ute skimtes forøvrig nabohuset. Ikke lett å rydde i alt når det skal blogges!

2 kommentarer:

  1. Søt gardin Tjorven! :-)
    Klem

    SvarSlett
  2. Så fint det ble på do! Du er så flink til å gjennomføre sånne småprosjekter hele tiden. For min del føler jeg at jeg har gått i hi og tilbringer mye tid under ullpleddet i den nye sofaen hver eneste kveld - uten å gjøre det døyt. Har nok gått tidlig i vinterdvale i år. Hilsen Linnemor i Sagdalen

    SvarSlett