tirsdag 8. desember 2009

Juleblomster og stor kunstproduksjon

Synnøves store favoritt om dagen er maling. Og jeg må si jeg er veldig fornøyd med malinga fra Ikea. Den blå er litt udrøy hos oss, men det er pga kunsterens store fasinasjon for blått. I dag har det også blitt litt blått hår. Pytt, pytt, det er sånt som hører til!

Bildet under er min store favoritt, men det er malt til Fedt (Bestefar i Romedal).

Svibler ble med hjem i dag, men må nok byttes ut en gang før jul. Plutselig er de jo fine og ferdige. Har som så mange andre, satt de i latte kopper fra Green Gate. Men de passer jo bra der!
Nå skal jeg prøve denne oppskriften fra KK Jul. Et blad som forøvrig ikke passer til meg i det hele tatt, var ikke mye der som var julestemning for meg. Men, men, alt passer ikke til alle! I morra skal kakene kjevles ut og bakes sammen med mange små og store, samtidig med pepperkakebakst. Rapport kommer!

PS! Hvis du syns du skimter en Felleskjøpet kjøkkenvekt i bakgrunn så er det helt riktig. Det er vel egentlig en fôrvekt, men den er digital og fungerer helt fint hos meg. Jeg bor på landet og elsker landet, så Felleskjøpet er helt naturlig hos oss!

1 kommentar:

  1. Vi gleder oss til å bake med dere etterpå.
    Ses om ikke så lenge:0)

    SvarSlett