søndag 6. desember 2009

Tidenes beste julereklame?

Hvert år når denne reklamen ruller over tv-skjermen, så kjenner jeg at julefølelsen kommer snikende. Eller marsjerende taktfast inn i stua, med høy lyd! Ikke noe sniking egentlig!

NSB har laget en fantastisk julereise, som har med seg mange elementer som stråler JUL. En mann som er julenissen i midtgangen, en uke som hopper opp og ned, ei bikkje som uler mot et tre, et rådyr over isen, hovmesteren, nøtter til Askepott, du grønne glitrende tre god dag, Askepott som mister skoen, børi ved, klappeland, engler daler ned i skjul ... - og bra musikk!

3 kommentarer:

 1. Så bra den var!! Skjønner hva du mener med julestemning:) Kan ikke huske jeg har sett den før...

  OG sist men ikke minst, takk for et bra julebord i går! Dreamteam vant quizen og the winner takes it all ;-) hehe...

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg ser nok litt mer på tv enn deg, derfor jeg alltid er oppdatert på reklame ;)

  Julebordet ble akkurat så bra som jeg hadde gleda meg til, veldig, veldig morsomt! Tror noen gutter prøvde å snike seg med på flere vinklubber?? Håper formen er finere i dag!
  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Jeg ser lite på tv - og oftest på ting jeg har spilt inn, så jeg kan spole over nettopp reklamepausene - men akk - hva kan slå denne?

  Takk for kommentar på det rosa pepperkakehuset mitt. Jeg er egentlig ikke en rosadame, men hender jeg tar en avstikker fra "normalen". Når det gjelder rette sømmer så er jeg nok født veldig symmetrisk og nøyaktig. Har dessuten gått i god sømskole hos mormor sydame. Skal titte litt mer på bloggen din i kveld - nå er det middag som står på plakaten. Hei ho, må denne dagen bli go´;).

  SvarSlett