søndag 10. januar 2010

Et perfekt "oppgjør"

Rebekkas lue er ferdig og avlevert. Som betaling ble vi enige om dette:Jeg liker dette bladet veldig, veldig godt!

Har tidligere fått en stor julestjerne som betaling for Otto. Slike oppgjør liker jeg godt, undrer på om vi burde gå tilbake til byttesamfunnet? Jeg betaler gjerne med håndarbeid og kaker!

4 kommentarer:

 1. Nå bare må jeg ut å kjøpe med et nytt interiørblad idag altså, alene på jobb betyr at man kan ta en liten svipp (kan jo ikke være helt alene en hel dag!!)

  Håper dere har kommet dere etter helga, regner med det ble litt feiring :-)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Det er klart det er lov med blader når en er aleine på jobb :)

  Helga var veldig bra, og festen ble også fin. Var et par vi kjente der, ellers hadde det blitt lite fest. Var jo bare kjendiser over alt, jeg ble litt satt ut, jeg. Men morsom dag!

  Klem Tove

  SvarSlett
 3. Hei - der fant jeg bloggen din :) Flink du er Tove! Takk for sist forresten,- det var supertrivelig!!

  Metteklem

  SvarSlett
 4. Drömhem og Trädgård er kanskje favorittbladet mitt også - ja - jeg tror det. Jeg bor like ved svenskgrensa - og er nok over en gang i uka sånn ca - og ofte blir utgaven med meg hjem. Nå har jeg en bladfri periode - jeg har det innimellom. Men når pelargonene begynner å dukke opp på forsiden - da er jeg svak som smør igjen ;).

  Så bra at dere der ute likte sukkertøyteppet. Sjansen for at det dukker opp flere er stor da ;). Det var egentlig genialt å sy bakside av fleece. Det ble så innmari mykt og godt.

  Nå er jeg syinspirert!

  Ønsker deg og dine en god helg. Klem fra Nina (Både i varianten Budeie og Dilldall nå *S*)

  SvarSlett