fredag 8. januar 2010

Verket interiør

Et gavekort fra Verket interiør har endelig blitt brukt opp. Nå var det salg på julepynt, men også masse annet fint. Jeg fikk med meg dette:

Fin juletrepynt, eller kan ligge på et lysfat:

Litermål fra Nigella Lawson (sjekk linselusa i bakgrunn). Med både dl og cups mål innvendig. Lett og fin i melamin, og veldig stødig. Mine litersmål er veldig ustødige pga elendig tenking av de som lagde hanken, så jeg har lenge hatt behov for nye. Og Nigella sine produkter liker jeg veldig godt, så er glad for å ha fått denne i hus!

Bok til å skrive oppskrifter i, og lime utklipte oppskrifter. Har flere bøker liggende, men har stort sett løslappsystem. Nytt og bedre forsøk?

Veldig søt boks med kakekort. Kortene har oppskrift til den avbildede kaka på baksiden. Og boksen er rosa og søt, og kan brukes som matboks etterpå. Smart og fint!

Et nytt kjøkkenhåndkle ble også med hjem. Fint i fargene og bra til pynt på kjøkkenskapet mitt. Fine kjøkkenhåndklær blir sjelden brukt som håndklær her, jeg vil helst ha de til pynt eller duk. Men så kommer det gjerne "noen" som ikke skjønner konseptet mitt, og da er det plutselig brukt til å tørke snø i vindfanget.

Det er jo rart at jeg ikke har hatt fat med lokk, eller osteklokke, tidligere. Men nå har jeg! Et stort og fint fat med fint lokk. Passer perfekt inn her, og matcher benken min godt. Får plass til en vanlig kake tror jeg. Nå ligger to hjerter på fatet, disse ble også med hjem fra Verket. Et enkelt med røde bær og et med grønne blader.

Takk for bra handle- og skraveltur, Linn! Kan godt ta mer slik handling.

1 kommentar:

  1. Takk sjøl. Jeg har ikke pakket ut pynten, men lagt den ned sammen med alt det andre og regner med jeg blir glad og overrasket til neste jul. Den søte boksen kom allerede til nytte i dag, for dette med bursdagskort har jeg aldri vært god på. Så nå håper jeg boksen redder meg gjennom hele året. Boken , derimot, den har allerede havnet i papirbunken og er redd den får ligge der i fred en god stund selv om målet er et annet. God natt, det trenger du.

    SvarSlett